EN FRIMURERS TANKER

 
 
 
 
Vi lever i en effektiviseret og fortravlet tid. Vi bombarderes med indtryk næsten hele døgnet rundt, og det forventes, at vi tager stilling og del i diskussioner på arbejdet og i familien. Det er ikke meget tid til at udvikle sig personligt, tænke dybere over livet, og hvad meningen med vores eksistens er. Så er der plads til at være et søgende menneske i vores dag? Er det muligt at være sig selv, udvikle sig personligt og samtidig få ro til eftertanke?
 
Hos den kvindelige frimurerloge LILIUM finder du et frirum, hvor du, i dit eget tempo,  kan finde svar på livets store spørgsmål; "Hvor kommer jeg fra? Hvorfor er jeg her? Og hvor skal jeg hen"? Gennem samvær med andre søgende kvinder, finder du, hos frimurerlogen LILIUM, et sted, hvor du kan udvikle dig personligt gennem ro, stilhed og eftertænksomhed.
 
Man kunne måske fristes til at tro, at stilhed er stilstand og passivitet, men intet kunne være mere forkert. Tværtimod er stilhed katalysator for nye opdagelser, erfaringer og initiativer. Når vi mennesker er stille, får vi tid til at mærke og tænke efter og på den måde få sat vores liv i det rette perspektiv.
 
Og når vi så samtidigt inspireres af et åndeligt fællesskab med ligesindede, danner det grobund for personlig udvikling. For når du får ro til at reflektere og tænker efter, får du en ny indsigt i, hvem du er. Du kommer med tiden til at se mere nuanceret på livet og din omverden, du bliver mere tolerant og åben overfor nye ideer og andre mennesker. Dette kan du med succes bruge i din daglig- og arbejdsdag. 
 
Når du sidder i stilhed i Logen og oplever den meditative fornemmelse, en logeaften med dens rituelle opbygning giver, får du fornyet energi og overskud til dit familie- og arbejdsliv. Du vil sikkert opleve, at du får mod og inspiration til at lave det om i dit liv, du ikke er tilfreds med.
 
Dette er netop det, der gør, at frimureriet, som bygger på traditioner fra 1717 og måske endnu længere tilbage, stadig har sin berettigelse i vores tid. 
 
Se under informationsmøde og mød op til det årlige informationsmøde i februar. Eller kontakt os via email; odense@logenlilium.dk
 
Vi glæder os til at se dig.
Logen LILIUM | Annasholmsgade 16, 5000 Odense C - Danmark | odense@logenlilium.dk